Browar Prost Sp. j. Pachura Ryszard i Pachura Bożena

Dane adresowe:

Paprotna 4,
51-117 Wrocław
dolnośląskie

Dane kontaktowe:

Marcin Opyc
biuro@browarprost.pl
732 917 248
713210747

Dane firmy:

Browar Prost Sp. j. Pachura Ryszard i Pachura Bożena
NIP: 8951004266
REGON: 930426762

WWW:

Social Media:

Ocena użytkowników: 5 / 5

Paprotna 4, Wrocław, Polska

Opis firmy Browar Prost Sp. j. Pachura Ryszard i Pachura Bożena

Browar rodzinny Prost jest spełnieniem marzenia właściciela o stworzeniu we Wrocławiu restauracyjnego browaru nawiązującego do Bawarii, w którym nie tylko będzie możliwość skosztowania rzemieślniczego piwa, ale i spróbowania kuchni bawarskiej. Browar kraftowy Prost działa od 2015 roku, oferując zarówno klasykę piwną jak i nowofalowe kierunki piwowarstwa. Piwa browaru kupić można nie tylko na miejscu, ale i w dobrych sklepach, lokalach na terenie woj. dolnośląskiego. Zachęcamy do odwiedzin wszystkich miłośników piwa i dobrej kuchni!

Oferta firmy

Oferta browaru dotyczy organizacji imprez okolicznościowych i firmowych – chrzcin, wesel, komunii, urodzin, bali integracyjnych, szkoleń, konferencji i wielu innych mniejszych i większych przyjęć. Ponadto browar prowadzi sprzedaż piwa – nie tylko w lokalu, ale poprzez dystrybucję do sklepów, restauracji, pubów itd. Restauracja browaru oferuje smaczną kuchnię i zachęca do odwiedzin i skosztowania potraw. Browar wędzi i sprzedaje swoje wyroby. Ponadto świadczy organizację kursów sensorycznych oraz usługi zwiedzania browaru połączonej z panelem degustacyjnym.


Firmy ostatnio dodane do tej kategorii

W Przestrzeniach Nowohuckich, to wyjątkowe miejsce, które stanowi połączenie tradycji i nowoczesności, gdzie klasyczne smaki włoskiej pizzy i amerykańskich burgerów spotykają się w harmonijnym tańcu aromatów.
Przekraczając próg Macondo Restauracja, wchodzisz do oazy smaków, gdzie każde danie to opowieść o tradycji, pasji i autentyczności.
W Manami Sushi Wrocław pragniemy zaoferować Ci niezapomniane doświadczenie kulinarnego mistrzostwa, łącząc tradycję japońskiej kuchni z innowacyjnym podejściem do jedzenia.